Kinky Gay Boys

Hoe ga je om met die knappe kerel die je in je bed hebt liggen, laat je alle initiatief aan hem over en ga je mee in alles wat hij voorstelt, of ga je uitgebreid in discussie, of zie je het wel. Het antwoord op die vraag is redelijk eenvoudig, maar je moet er wel wat voor doen.

Praten en zwijgen

Ondanks dat minstens 70 procent van onze communicatie via lichaamstaal verloopt, geldt dat niet helemaal in de slaapkamer. Juist daar is het van belang dat je zegt wat je wel en niet leuk vindt. Maar ook dat je de ander vraagt wat ie leuk vindt. Zolang het geen eindeloze discussie wordt, is het goed om te communiceren wat jullie wel en niet leuk vinden. Van tevoren afspreken dat je het zegt als je het niet prettig vindt is een must. Het kan soms ook heel fijn zijn om gewoon te doen en het niet eerst te vragen en dan hoor je het wel als het niet bevalt.

Initiatief

Mannen denken vaak dat zij het initiatief in bed moeten nemen, maar dat is onzin (bron: https://www.depaarsekeizerin.nl/ideeen-inspiratie/wat-willen-mannen-bed). De dames kunnen dat prima, maar dan moeten ze het wel doen. En mannen vinden dat vaak juist heel plezierig. Wacht niet tot hij het aangeeft, maar zak eens wat lager en bekijk die penis eens van dichtbij. Een spontane pijpbeurt kan erg opwindend zijn. Daarbij is niet gezegd dat je het dan ook gelijk moet afmaken, halverwege, of nog spannender vlak voor het orgasme stoppen, kan de pret alleen maar verhogen.

Seks bestaat niet uit wetmatigheden, wat voor de een werkt, is een domper voor de ander, maar wat over het algemeen wel geldt, is dat hem verwennen ook je eigen plezier verhoogt. Het geeft je ruimte om ook zelf te experimenteren en te ontdekken wat je leuk vindt.

Gekke dingen

Als je zover bent dat er vertrouwen is en je durft te zeggen wat je wilt en initiatief te nemen dan is het misschien leuk om eens iets nieuws te proberen. Een standje wat jullie nog nooit hebben gedaan, olie gebruiken: begin eens met een massage en laat hem zich overgeven aan jouw creativiteit, je kunt het zelf zo gek niet bedenken of het is een optie.

Waar het op neer komt, is dat je de man vooral verwent door zelf met iets te komen. Waarbij hij niet alles hoeft te doen: massage, pijpen, elkaar scheren, et cetera. Er moet natuurlijk ruimte zijn voor communicatie, maar zolang je voorzichtig begint en hem niet gelijk in de kettingen legt, zal hij het zeer kunnen waarderen.