Kinky Gay Boys

Seks in de Buitenlucht

by , on
mei 30, 2016

Het is warm, de zon schijnt op je huid, je ligt samen in het gras. De lucht zwaar van bloemengeuren, je ligt wat met elkaar te zoenen en te voelen. En dan. Doen of niet. Seks buiten is hartstikke leuk, maar er zitten wel wat mitsen en maren aan.

Locatie en privacy

Seks in het openbaar is niet geaccepteerd, weliswaar niet strafbaar, maar kan wel beboet worden. En als derden er aanstoot aannemen, kunnen ze aangifte doen. En dat is het dilemma, wil je absolute privacy, maakt het je niet uit of iemand het ziet of misschien vind je het wel opwindend om betrapt te worden. Dat is een afweging als je bewust seks in de buitenlucht wilt hebben.
Als je het opwindend vindt om betrapt te worden of het maakt je niet zoveel uit, is het misschien wel slim om het niet in je eigen buurt te doen. Een goede relatie met de buren is ook iets waard en als je het vaker doet, kunnen juist die buren er weleens genoeg krijgen om jullie in de bosjes aan te treffen tijdens hun rondje hond uitlaten. Als zij dan aangifte gaan doen, is die relatie verstoord en dat kan niet de bedoeling zijn van een leuke vrijpartij in de buitenlucht.
Als je juist niet wilt dat iemand je ziet, dan is het slim om van tevoren een plek uit te kiezen waarvan je vrijwel zeker bent dat daar op een bepaald moment toch nooit iemand komt. Zeker in natuurgebieden zijn die wel te vinden.

Vrijen in het openbaar

Locatie en praktisch

Buiten is een heel breed begrip. Stedelijk, park, strand, duin, bos, hei of weiland. Genoeg keuze om seks te hebben, zou je denken. De meesten mensen zullen niet midden op de dag van bil gaan op de openbare parkeerplaats voor hun huis. Dat levert geheid gedoe op, maar waarom niet achter een bosje in het stadspark. Of in een duinpan bij het strand. Of op een besloten plek in het bos. Kan allemaal, de belangrijkste vraag is dan, naast of er mensen in de buurt zijn, of je problemen hebt met zand tussen de billen of prikkende plantjes. Als je bang bent voor beestjes zoals spinnen en mieren is een plekje in het bos misschien niet zo geschikt. Hetzelfde geldt voor zand, als je normaal al last hebt van zand in de bips aan het strand, is seks in een duinpan niet zo’n goede keus.

De locatie kan ook het standje bepalen. Soms kun je niet zitten of liggen en dan is het wel handig om enigszins creatief te zijn. Misschien kun je juist niet staan, maar ook niet liggen, omdat de grond te vies is, ook dan is creativiteit een must.
Misschien, ook al gebeurt het nog niet, in je hoofd te bedenken wat en hoe voor het geval seks in de buitenlucht zich spontaan voordoet. Dan ben je tenminste voorbereid op lastige, kriebelende, modderige en prikkende situaties. Hoewel een jas op de grond ook heel goed kan helpen en de wasmachine is geduldig.