Kinky Gay Boys

Wat te doen rondom Schiphol?

by , on
november 3, 2018

Als er over Schiphol wordt gesproken is het eerste waar men aan denkt het eindeloos op en neer gaan van vliegtuigen en staat men er niet vaak bij stil hoeveel activiteiten er nog meer plaatsvinden. Denk maar aan de vele hotels die er zijn om accomodatie te verlenen aan de vele bezoekers en zullen die zeker wel wat te doen zoeken rondom Schiphol.

Maak gebruik van de vele vervoersmogelijkheden

Eenmaal op Schiphol aangekomen beschikt men vaak niet over veel tijd om eens goed rond te kijken en is een snel en betrouwbaar transport dan wel op zijn plaats. De voorzieningen voor het openbaar vervoer zijn helemaal top en kan je altijd nog snel een taxi pakken. Binnen een straal van een aantal kilometers van Schiphol vindt je dan bijvoorbeeld het Van Gogh Museum of het Vondelpark. Ook diverse winkelcentra zijn eenvoudig te bereiken en is dit gelijk ook één van de meest populaire bezigheden. De kinderen zullen een bezoek aan de Molen van Sloten en Kuiperijmuseum zeker wel leuk vinden. Maar ook op ander (erotisch) gebied laat Schiphol zich niet onbetuigd en merk je bij Escortbureau Eleve Amsterdam er wel alles van.

Wie niet over zoveel tijd beschikt kan ook gewoon een hapje of drankje pakken in een van de vele restaurants die er te vinden zijn en is deze belevenis alleen al voldoende om je rondom Schiphol nooit verveeld te voelen.