Kinky Gay Boys

Ze zijn er in alle soorten en maten, voor elke penis is er wel een: de cockring. Er is de laatste jaren veel aandacht besteed aan functionaliteit en ontwerp. En dat is terug te zien, niet alleen is er veel keuze in kleur en ontwerp, maar ook in functionaliteit.

Waarvoor

Waarom een cockring aanschaffen? Er kunnen verschillende redenen voor zijn. Het kan zijn dat je het zelf prettig vindt om een cockring om je penis te hebben zodat je daarmee je orgasme wat langer kunt uitstellen. Maar er zijn ook genoeg cockringen te krijgen die de clitoris stimuleren tijdens het neuken. Dat kan zijn door de vormgeving waardoor bijvoorbeeld een verlengd stuk de clitoris stimuleert bij elke stoot, tot vibratie die zowel de clitoris als de penis stimuleren.

De meeste cockringen zijn niet geschikt om een half slappe penis stijf te krijgen, ze zijn er wel, maar er is geen garantie dat dat werkt. Als dat een probleem is, is het misschien slimmer om elders hulp te zoeken. Voor het uitstellen van een orgasme kunnen bepaalde cockringen zeer geschikt zijn volgens De Paarse Keizerin. Om te bepalen of de cockring die je op het oog hebt daaraan voldoet, is het aan te raden om de beschrijving en de recensies te lezen. Gebruikerservaringen van anderen kunnen goed helpen om de juiste keuze te bepalen.

Wat te kiezen

Het eerste wat je bedenkt is wat je er mee wilt. Hoe wil de cockring gebruiken? Als je dat bepaald hebt, kun je gaan kijken wat aan jouw eisen voldoet en van daaruit kun je een selectie maken van wat je mooi vindt. Er zijn cockringen te krijgen van diepzwart en een enorm stoere uitstraling, bijna industrieel, tot zachtroze met een heel feminiene uitstraling.

Het materiaal is ook wel een puntje om goed naar te kijken. Wil je juist een harder materiaal of juist heel zacht. Tegenwoordig hebben de meeste sexspeeltjes, ook de cockring, geen weekmakers meer, maar toch is het aan te raden om in de omschrijving te kijken of het er echt niet in zit.

Als je een cockring zoekt om samen met je partner van te genieten, is het leuk om er samen een uit te zoeken. Wat de een leuk vindt, kan voor de ander heel intimiderend zijn en dan is de lol er gauw af. Samen shoppen kan ook heel erotiserend werken.