Kinky Gay Boys

Attitude is een Brits gay lifestyle magazine van Stream Publishing Limited. Het wordt wereldwijd verkocht als een fysiek tijdschrift, en als digitale download voor de iPad en iPhone via de App Store en voor Android-apparaten via de Android Market. Het is eerste exemplaar verscheen in mei 1994. Een aparte Thaise editie is sinds maart 2011 gepubliceerd.

Vele beroemdheden zijn op de cover van Attitude verschenen, onder ander Prince William, Boy George, Madonna, David Beckham, Michael Sam, Lady Gaga, Elton John, Robbie Williams, George Michael, etc. Veel van deze covers zijn wereldexclusief. Attitude publiceerde op 13 oktober een cover met Alan Turing als onderdeel van de ‘Attitude Awards’ editie.

Attitude publiceert vaak exclusieve interviews binnen de gay community. Deze exclusiviteiten omvatten onder andere de exclusieve persberichten van Daniel Radcliffe, Madonna’s eerste wereldwijde persconferentie voor haar album Confessions On A Dance Floor, Elton John en het enige gay-pers interview van Heath Ledger.

In februari 2010 verscheen de voormalige conservatieve partijleider David Cameron op de omslag en gaf zijn eerste interview voor een gay publicatie.

Naast interviews met beroemdheden, bespreekt het tijdschrift ook allerlei serieuze onderwerpen, zoals de noodzaak voor opvang van homo-asielzoekers en de opkomst van extreem Rechts in Oost-Europa, de Amerikaanse presidentiƫle verkiezingscampagne en andere zaken zoals mannelijke verkrachting en lichaamsbeeldstoornissen.

Het internationale gay-magazine Attitude is vanaf 24 februari zeven keer per jaar in een Nederlandse versie verkrijgbaar.

Attitude Nederland brengt nieuws, cultuur en entertainment, spraakmakende interviews, interessante columns, en geeft tips over het uitgaansleven Ook de sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en discussies komen aan bod.

In de eerste Nederlandse editie een interview met de Nederlandse zanger en componist ‘Jett Rebel’. Hij vraagt zich onder meer af waarom mensen zich tegenwoordig nog zo druk maken over iemands seksuele geaardheid … en waarom ‘homoseksualiteit’ of dating voor mannen voor sommigen nog altijd aanstootgevend is. “Ik krijg vaak vragen over mijn eigen seksuele geaardheid, maar mijn message is juist dat het daar niet om draait. Iedereen zou eruit mogen zien hoe hij eruit wil zien. Dat ik als ‘heteroseksuele’ jongen in een jurk rondloop, is mijn manier om te zeggen: alles zou mogelijk moeten zijn”.